BLACKJACK

Jocul gratuit Blackjack este fără îndoială, unul dintre cele mai populare jocuri online din acest moment.

Blackjack

Blackjack este un joc de cazino care a fost jucat de zeci de ani în majoritatea cazinourilor din America, Europa și Asia, unde îi place foarte mulți adepți. De regulă, un joc de blackjack are loc pe o masă semi-circulară în jurul căreia pot participa 7 jucători. În ultimii ani, multe cazinouri online au fost ingenios pentru a crea mai multe variante digitale de blackjack pentru a permite jucătorilor să se bucure de confortul jocului fără a lăsa confortul canapelei lor. Fiecare varianta are propriile reguli. De asemenea, înainte de a va înregistra în cazinouri, vă recomandăm cu căldură să citiți cu atenție regulile care guvernează fiecare variantă a acestui mare clasic.
Veți găsi în curând că majoritatea cazinourilor online vor oferi blackjack în forma sa clasică, precum și nenumăratele sale variante. Dacă doriți să jucați blackjack online, este imperativ să învățați regulile în mod corespunzător pentru a spera să obțineți timpani! Alegeți varianta de blackjack care vă place cel mai mult și cu care vă simțiți norocos. Dacă ați jucat vreodată blackjack în trecut, este un pariu sigur că deja cunoașteți regulile de blackjack clasic. Acest joc oferă o marjă de profit de 5% la cazino. Dacă jucătorul adoptă o strategie adecvată, el / ea va putea să-și ridice semnificativ câștigurile. Puteți juca online blackjack clasic, de pe computer sau dispozitiv mobil. Doriți să aflați regulile? Continuați să citiți !

Cum se jucă blackjack-ul clasic ?

  • Blackjackul clasic este jucat cu unu sau mai multe pachete de cărți (se poate ajunge până la opt pachete de câte 52 de cărți).
  • Un as este calculat 1 sau 11 puncte. Cărțile cu personaje (regi, damele și valeți) au o valoare de 10 puncte. Cărțile de la 2 la 10 corespund valorii lor nominale.
  • Valoarea unei mâini corespunde cu suma totală a cărților care o constituie.
  • Un blackjack este cea mai puternică mână a jocului, care include două cărți, un as și o figură și are o valoare de 21 de puncte. Cea de-a doua mâna cea mai puternică este o mână de 21 de puncte formată din cel puțin 3 cărți cu o valoare nominală mai mică. Obiectivul jocului este de a bate casa fără a depăși 21 de puncte. 
La începutul jocului, distribuitorul distribuie două cărți fiecărui jucător, precum și lui însuși după plasarea pariurilor. În timpul unui joc clasic de blackjack, una dintre cele două cărți ale distribuitorul va fi vizibilă. Aceasta este "cartea deschisă". Al doua carte va rămâne invizibilă. Aceasta este "cartea închisă". În cazul în care distribuitorul are un blackjack, toți jucătorii pierd, cu excepția cazului în care vă asigurați. Pe de altă parte, dacă un jucător are o mână mai mare decât cea a distribuitoruli și nu depășește 21 de puncte, câștigă. Dacă un jucător are o mână de 21 de puncte și distribuitorul are și el o mână de 21 de puncte, este egalitate. Este o "push". În acest caz, nimeni nu pierde sau câștigă. Distribuitorul va înapoia pur și simplu pariul pe care la plasat jucătorul. Distribuitorul va distribui întotdeauna cărțile începând cu jucătorul din stânga mesei.
Iată diferitele acțiuni pe care un jucător trebuie să le facă în timpul unei partide.

Actiunile Blackjack

  • Rămâi în joc - Stand - Jucătorul se hotărăște să ocupe pozițiile și să nu deseneze o carte suplimentară.
  • Desenați o carte - Hit - Jucătorul solicită un card suplimentar de la dealer. Dacă valoarea mâinii dvs. depășește 21 de puncte, săriți sau ardeți, conform terminologiei oficiale. Dacă tocmai v-ați făcut primii pași în lumea blackjack-ului, consultați tabelul de strategii pentru a vedea când să faceți o carte.
  • Dublarea - Double Down - Jucătorul alege să-și dubleze pariul și să primească simultan un card suplimentar. Dacă alegeți această opțiune, veți primi doar un card suplimentar!
  • Separat - Split - Dacă aveți o pereche, veți avea opțiunea de a vă dubla pariul și de a vă împărți cartelele pentru a face două mâini separate. Crupierul vă va oferi o carte suplimentară pentru fiecare din cele două mâini. În cele din urmă, veți termina cu 4 cărți.
  • Abandon - Surrender - Unele cazinouri permit jucătorilor să renunțe la mână. În acest mod, jumătate din banii lor vor fi returnați. Puteți utiliza această opțiune numai după primirea primelor două cărți. Dacă trageți o cartelă suplimentară, nu veți mai avea ocazia să faceți acest lucru.

Jocuri Online